Etiquetas

miércoles, 24 de abril de 2013

US ABELLEIX UNA BONA PEL·LI I UN BON LLIBRE?


Abraham  Gonzalo


Som Gonzalo i Abraham, dos alumnes de 1r d'ESO, que us anem a parlar d'una pel·lícula i un llibre que ens han agradat molt aquest curs. La pel·lícula és “Vull ser com Beckham” i l'hem vista en Alternativa, i el llibre es diu “Misterits S.L” i ha sigut la lectura de valencià de la 1a avaluació.

Vull ser com Beckham
Aquesta pel·lícula és de l'any 2002 i va ser grabada a Gran Bretanya. La va dirigir Gurinder Chadha i va ser nominada als premis al millor film britànic. Dura 110' aproximadament. En aquesta pel·lícula la protagonista, a qui li agrada molt el futbol, és fan de Beckham.                                                     


Us recomanem aquesta pel·lícula perquè us fará vore que les xiques són iguals que els xics i que també tenen el mateixos drets. En aquesta pel·lícula la protagonista és fan de Beckham i li agrada el futbol. És molt entretinguda i et fará conprendre moltes coses que en la vida real potser no tingues  clares, com que les xiques també juguen a futbol, la religió de la protagonista, i sobretot quan enganya als seus pares per anar a jugar els partits amb l'equip femení que la va seleccionar.                                                                                                               És una pel·lícula que ens fa vore la igualtat entre xics i xiques, i  denuncia la discrriminació de  les xiques.   

                     Misteris S.L


Es tracta d'un llibre de misteris escrit per Francesc Gisbert. La protagonista és Alícia, que aprendrà i descobrirà que la seua tia és una dona a qui li agrada resoldre misteris. Per cert, se li dóna molt bé! Amb l'ajuda del seu gos Poirot, Alícia resol molts casos junts. Aquest llibre ha segut un èxit de la literatura juvenil, ja van per la 24a edició. Recomanem aquest llibre als lectors que els agraden els llibres de misteri.
Cal advertir que el començament és un poc lent, però no deixeu de llegir-lo per això, perquè després comença l'acció i la intriga, i fins que el capítol no acaba no podràs deixar de llegir-lo. Els personatges, Alícia, tia Sofia i Poirot el gos, són molt divertits i t'encisaran!
I ja sabeu: si us avorriu i voleu divertir-vos alhora que passar una bona estona, podeu seguir el nostre consell: una bona pel·li i un bon llibre. Ja veureu com no us en penedireu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario