Etiquetas

lunes, 4 de febrero de 2013

CONCURS LITERARI DE CARTES D´AMOR EN VALENCIÀ. SETENA EDICIÓ


BASES DE PARTICIPACIÓ

  • El Departament de Valencià de l’IES Severo Ochoa d’Elx convoca la Setena Edició del Concurs Literari de cartes d’amor en valencià Tirant i Carmesina.
  • Hi podran participar tots els alumnes matriculats al centre que així ho desitgen. Als alumnes que hi participen el treball presentat els serà tingut en compte positivament en l’avaluació.
  • El concurs s’organitza en tres categories:
1. 1r cicle d’ESO (1r i 2n d’ESO)
2. 2n cicle d’ESO (3r i 4t d’ESO)
                           3. Batxillerats i Cicles Formatius.

· Hi haurà un guanyador en cada categoria que rebrà un premi de 30 euros (xec nominal) i el corresponent Diploma. A més a més, tots els participants rebran un Diploma acreditatiu de participació.

· Les obres que participen hauran de tindre format de carta verosímil, amb el sobre corresponent i a dins la carta, i una extensió mínima d’una plana. Es permet d’il·lustrar-les o decorar-les per tal de millorar-ne la presentació, i encara que no és un requisit imprescindible, sí que serà tingut en compte per part del jurat.

· El tema de les cartes pot estar relacionat amb qualsevol tipus d’amor: amor passional, desamor, amor idealitzat, amor filial, amor a la vida… Es tracta d’expressar sentiments amb sinceritat i originalitat. Es garanteix el respecte a l’anonimat de l’autor.
·
  • El tema de les cartes pot estar relacionat amb qualsevol tipus d’amor: amor passional, desamor, amor idealitzat, amor filial, amor a la vida… Es tracta d’expressar sentiments amb sinceritat i originalitat. Es garanteix el respecte a l’anonimat de l’autor.

  • Els participants podran presentar les seues obres als professors de valencià respectius amb data límit de dv 8 de març de 2013. Els alumnes de Cicles Formatius poden deixar les seues cartes al despatx de Vicedirecció, amb el nom i el curs escrits al sobre.

  • El dj 21 de març, en el context de la jornada dedicada a activitats extraescolars es realitzarà un acte protocol·lari a l’institut per a lliurar els premis als i les guardonats/des.

  • El jurat estarà format pels membres del Departament de Valencià del centre. Aquest farà públic els premiats el mateix 21 de març en l’acte de lliurament explicat en el punt anterior.
.
Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu criteri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario